Referenties

Foto AngelicaVorig weekend heb ik dan eindelijk mijn Fiat 500 gekocht. Door alle advertenties, verschillende autohandelaren en vragen die ik had zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik heb Arthur toen gevraagd om mij te helpen. Ik had nogal wat wensen maar hij vertelde mij dat het best mogelijk was en met een beetje geduld moest het lukken.
Een paar weken geleden gingen we samen naar een auto kijken, na overleg kwamen we overeen dat het niet goed voelde. Jammer maar Arthur ging gewoon weer verder kijken, dit stelde mij erg gerust. Komt goed… zei hij.
Inderdaad bij de volgende was het raak, leuke auto gevonden in Gelderland, eindje rijden maar Arthur regelde alles. Ik heb mijn oude auto aan Arthur meegegeven voor een poetsbeurt en deze heeft hij voor mij verkocht.
Ik vind het allemaal topservice en hij heeft hij zoveel uit handen genomen… een aanrader!!!
Angélica van Kippersluis, Bodegraven, 30 oktober 2014

Frans small En dan ineens is de gezinsauto te klein….. Jaren met veel plezier in gereden, maar nu toe aan een andere auto in verband met onze gehandicapte zoon. Zijn rolstoel en hulp hond pasten simpelweg niet meer in onze Audi naast onze andere twee kinderen.

Op internet beland je dan in een wirwar van auto’s. Wat moet je doen, wat is een goed verkoopadres, hoe kunnen we onze eigen auto inruilen of verkopen? Al snel kwamen we tot de conclusie dat dit ons niet zou gaan lukken. De stap naar Arthur Pikaar was toen gauw gemaakt. Tijdens ons eerste gesprek beviel ons zijn aanpak bijzonder. Hij zou zorg dragen voor de verkoop van onze auto en een nieuwe auto aanschaffen.

Heel gelukkig waren we met zijn gedegen kennis op het gebied van “bijzondere” auto’s. Hij maakte ons wegwijs in de wereld van bestelbussen, met achterbank en ook geschikt voor het vervoer van onze gehandicapte zoon. Binnen vier weken werden wij de trotse eigenaars van een mooie Mercedes Vito en was onze Audi verkocht naar volle tevredenheid. Eindelijk op vakantie zonder ruimteprobleem! We zijn heel blij met Arthur en hopen dat hij met zijn kennis en vaardigheden nog heel veel mensen zal kunnen helpen!
Frans en Elise van den Dikkenberg, Bodegraven, 27 augustus 2014


Omdat ik mijn auto wilde verkopen heb ik Arthur gevraagd om mijn auto te poetsen en het interieur grondig te reinigen. Eenmaal aangekomen heb ik Arthur ook gevraagd om de daadwerkelijke verkoop te organiseren. En dat heeft hij gedaan en hoe. Ik heb de sleutels ingeleverd waarna Arthur alles regelde. Van het poetsen tot het plaatsen van advertenties tot het onderhandelen aan toe.
Resultaat: auto binnen 24 uur verkocht voor een veel hogere prijs dan ik bij inruil van de dealer zou hebben gekregen. Ik kan Arthur dan ook een ieder van harte aanbevelen.
George Muller, Reeuwijk, 5 maart 2014


“In ons gezin werd deze zomer een tweeling geboren. Heel mooi, maar de auto die we hadden was meteen veel te klein geworden! Omdat een familielid al goede ervaringen met deze automakelaar had, schakelden we Arthur Pikaar in om een nieuwe auto te zoeken.
We legden onze wensen voor en ons budget, en binnen korte tijd had hij er één gevonden. We kregen helaas al snel een storinkje, maar gelukkig had Arthur erop gelet dat de auto garantie had. Dus dat werd gratis gerepareerd!
Een automakelaar is echt een aanrader, dan krijg je zeker een goede autodeal.”
Adriaan en Janneke Molenaar, Jesse en Nathan, Poeldijk, 13 september 2012


“Als in- en verkoper van gebruikte auto’s maak ik nog wel eens wat mee. De één wast zijn auto iedereen week, de ander doet dit liever 1 keer per jaar!
Toen Arthur onlangs aangaf om zijn takenpakket uit te breiden met poetsen, hebben wij besloten om het overgrote deel van onze occasions door hem “showroom” klaar te maken.
Arthur staat altijd voor ons klaar; niets is te gek en we staan er elke keer weer versteld van hoe de auto staat te glimmen.”
Chris Heemskerk, Vakgarage Bodegraven, 18 september 2012

“Nadat we hadden besloten om een nieuwe auto te kopen dacht ik gelijk aan Arthur. Dit omdat we totaal geen verstand hebben van de technische kant van auto’s en waar we dus op moeten letten. Om Arthur in te huren leek mij een uitkomst en dat is zo ook wel gebleken. We hebben het als erg fijn ervaren om de hulp/kennis van Arthur te gebruiken bij de aankoop van onze nieuwe auto.
We hebben hem ervaren als eerlijk, professioneel en prettig in de omgang. Kortom wij zijn erg tevreden!”
Judith Ranke, 29 juli 2012

“Arthur is een fijn en betrouwbaar persoon om mee samen te werken. Geduldig, altijd bereikbaar, goed luisterend oor en weet gelijk precies wat je zoekt. Binnen 1 week de perfecte auto voor mij gevonden!
Daarnaast direct gebruik gemaakt van zijn dienst; “Auto Cleaning Bodegraven”, pakket 1!
Na terugbrengst had ik gewoon een gloednieuwe auto. Krasjes verdwenen en zowel van binnen als van buiten een plaatje!
Arthur top, bedankt!!!”
Elise van Dijk, 5 juli 2012


“Ik heb Arthur ingehuurd om een nieuwe auto voor mijn gezin te zoeken. We zijn erg tevreden over zijn professionaliteit, prettige omgang en no nonsens aanpak. Hij heeft alles behalve het kiezen van de auto voor ons uit handen genomen en is een echte automakelaar. We hebben een goede auto voor een zeer scherpe prijs gekregen met zijn deskundige hulp. We bevelen hem graag aan bij anderen!”
Leslie Gerkema, 31 december 2011